Queens Airco & Elektrotechniek

Verfrissend betrouwbaar en goede service! Dat zijn de woorden die wij aan ons logo hebben toegevoegd. Geen loze kreet maar woorden die onze bedrijfsfilosofie uitdragen. Als klimaattechnisch & Elektrotechnisch dienstverlener is Queens Airco & Elektrotechniek gespecialiseerd in het adviseren, installeren en onderhouden van :

  • Ventilatiesystemen

  • airconditioningsystemen in zowel woningen, bedrijven en auto’s

  • luchtbehandelingsinstallaties.

  • Elektrotechnische installaties

  • Domotica installaties


Advies, installatie en onderhoud met maar één doel: een probleemloze en perfecte installatie voor onze opdrachtgevers.

Om dat te bereiken zoeken wij altijd naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie. De beste oplossing met oog voor de juiste verhouding tussen kwaliteit en prijs. Oplossingen die zowel technisch als esthetisch verantwoord zijn. Selectie van de juiste apparatuur voor uw situatie is één ding. Vakkundige installatie en onderhoud een tweede.

De functionele en innovatieve oplossingen van Queens Airco & Elektro voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen die wij voor ons zelf hanteren en waar u als klant recht op heeft.

Queens Airco & Elektrotechniek voelt zich verantwoordelijk voor de installaties die worden gerealiseerd. Onze vakkennis en vaardigheden worden door continue scholing op peil gehouden. Dit, in combinatie met jarenlange ervaring, staat borg voor betrouwbare en bedrijfszekere installaties.

Queens Airco & Elektrotechniek is gekwalificeerd volgens STEK-erkenning, Uneto VNI, VCA, SEI en is F-gassen gecertificeerd, Daarmee heeft u de garantie dat onze installatie en service voldoen aan de strenge wettelijke en milieutechnische eisen.

Kortom: Queens Airco & Elektrotechniek, verfrissend, betaalbaar en betrouwbaar!

Wenst u meer informatie? Wij zijn altijd bereid u te informeren in een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor het reactieformulier invullen.