Auto-airconditioning

Auto-airconditioning

Net zoals in huis of op kantoor schommelt de ideale temperatuur in een auto ook rond de 20°C. Auto-airconditioning draagt bij aan het reguleren van de temperatuur in de auto. Queens Airco & Elektrotechniek onderhoudt, installeert en repareert auto-airco’s.

Auto-airco koelt en verwarmt

Een auto-airco voorkomt dat het te warm wordt in de auto. Dat is niet alleen oncomfortabel, maar kan ook gevaarlijke situaties opleveren. Rijden in een te warme auto kan er namelijk voor zorgen dat je slaperig wordt en daardoor minder goed op de weg let. Auto-airco koelt en verwarmt, zuivert de lucht in je auto en is, evenals onze andere airconditioningsystemen fluisterstil.

Controleren auto-airconditioning

Net zoals je regelmatig het oliepeil, de bandendruk en de verlichting controleert, moet ook het controleren van een auto-aircosysteem een jaarlijkse routine zijn. Daarom adviseren wij om een auto-airconditioning minimaal één keer per jaar te laten controleren. Vaak wordt deze jaarlijkse controle van het aircosysteem echter te lang uitgesteld. Dat kan vervelende gevolgen hebben, zoals een verminderde werking. Bij ons kun je terecht voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt van je auto-airco.

Auto-airconditioning laten repareren

Heeft je auto geen airco, dan kun je die door ons laten installeren. Ook kun je een auto-airconditioning laten repareren en weten we voor ieder probleem een passende oplossing. In geval van reparaties aan auto-airco’s gaan we als volgt te werk:

1. We stellen een diagnose; welk probleem heeft de airco?
2. We maken een prijsopgave; we repareren auto-airco’s tegen een gereduceerd tarief.
3. Na een akkoord op de prijsopgave gaan we direct aan de slag, zodat je weer in een koele auto naar huis rijdt.