Aircoservice Queens reviews

mitch thijssen
mitch thijssen
4 April 2023
Vandaag 12 zonnepanelen laten leggen door Queens airco & electro, wat een fijn en netjes bedrijf. Installatie vakkundig en snel geïnstalleerd, super mooi en netjes werk achtergelaten. Zeker een aanrader!
Angelique Derkse
Angelique Derkse
3 Februari 2023
Queens Airco & Elektro - Opties voor plaatsing van airco's worden uitgebreid besproken met de cliënt. Professionaliteit en perfectie kenmerkt dit bedrijf.
Kay
Kay
2 Februari 2023
Enorm goed geholpen en klantvriendelijke dienstverlening, met als resultaat een super goed werkende airco!
Silverado Westernstore
Silverado Westernstore
22 November 2022
Queens Airco is een super goed bedrijf. Hele goede service en bovenal een bedrijf dat verstand heeft van wat ze doen en beloven.Kortom zeer tevreden.
Trudie Gerritzen
Trudie Gerritzen
4 November 2022
Zeer vriendelijk en deskundig bedrijf
René Marcusse
René Marcusse
5 April 2022
Wij hebben Deskundig advies gekregen over het plaatsen van airco’s. Qua wensen en "eisen" van de klant zijn ze erg flexibel. De monteurs gaan netjes en deskundig te werk. De service is erg klantvriendelijk en bovenal vriendelijke monteurs! Wat mij betreft een bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Qua apparatuur ook niets op aan te merken, kortom top!
Tineke Mook
Tineke Mook
1 December 2021
Een kleinschalig maar druk bedrijf. Goede, vriendelijke en nette monteurs. Door de kleinschaligheid ruim van tevoren een afspraak maken, want er is wachttijd. Kwaliteit producten met een innovatieve afwerking waardoor de lelijke airco niet meer lelijk afsteekt op de buitenmuur.
Marieke Kerkhoff
Marieke Kerkhoff
26 Juni 2021
We zijn erg tevreden over Queens Airco & Electrotechniek. Netjes en deskundig advies en tijdens de installatie wordt er met je overlegd, zijn ze niet te beroerd om een kast verschuiven omdat dat voor de aanleg bij het stopcontact beter uitkomt. En alles wordt keurig netjes achtergelaten en opgeruimd.
Gope
Gope
10 Juni 2021
Een aanrader! Mensen die duidelijk hun vak verstaan! Ze zijn vriendelijk en houden rekening met de wensen van de klant. Bij het plaatsen van 2 airco's zowel bij onze zoon als bij ons was de afwerking perfect!