Elektrotechniek

Elektrotechniek

Elektrotechniek maakt een groot deel uit van onze werkzaamheden. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. Niet alleen voor woningen, maar ook voor utiliteitsgebouwen installeren we krachtinstallaties, inbouwverlichting, intercom- en video-installaties en meer. Of het nu gaat om het aanleggen van complete lichtinstallaties, totale domoticasystemen of lichtadvies op maat. Op het gebied van elektrotechniek kunnen we adviseren, ontwerpen, samenstellen en installeren.

Elektrotechnische installaties

We leveren totaaloplossingen als het gaat om elektrotechnische installaties. Bij voorkeur worden we in een vroeg stadium bij je plannen betrokken. Op die manier kunnen we bijdragen aan een gestroomlijnd bouwproces waarin elektrotechniek een belangrijke rol speelt. We kunnen dan anticiperen en met je meedenken over de beste oplossingen. Denk aan huisautomatisering, zoals draadloos geschakelde verlichting of inbouwcontactdozen en -schakelaars. Een ander bijvoorbeeld is de aanleg van een airconditioningsysteem werkend op zonnepanelen.

Voorbeelden elektrotechniek

Voorbeelden van elektrotechniek en elektrotechnische installaties die we aanleggen:

  • Alarminstallaties
  • Camerabewaking
  • Telefonie- en datanetwerken
  • Gebouwbeheersystemen
  • Energiebesparende verlichtingssystemen

Ook kun je bij ons terecht om onderhoud of reparaties te laten uitvoeren aan bovenstaande elektrotechnische installaties.

Elektrotechniek op een veilige manier

Wensen of vragen over elektrotechniek? Queens Airco & Elektrotechniek verzorgt de aanleg van technische installaties in en rondom gebouwen. Of het nu gaat om grote of kleine installaties. Veiligheid gaat daarbij boven alles. Elektrotechnische installaties leggen we daarom aan met toewijding en vakmanschap. We werken altijd volgens de normen van de NEN 1010. Neem contact op voor meer informatie.