Over Ons

Airco’s, luchtbehandeling en ventilatie

Aircoservice Queens installeert, onderhoudt en adviseert over luchtbehandelingsinstallaties, ventilatiesystemen en airconditioningssystemen voor zowel woningen, bedrijven als auto’s. Daarnaast voeren we elektrotechnische installaties uit en verzorgen we domotica, oftewel huisautomatisering.

Specialist in koelinstallaties

Het bedrijf is in 2003 opgericht door Frank Queens, van origine specialist in auto-airco’s. Frank was een van de eersten in Nederland met een STEK-diploma. Tegenwoordig is dat de F-gassenverordening. Frank: “Deze verordening heb je nodig om met koelinstallaties te kunnen werken. Sinds de oprichting van Aircoservice Queens in 2003 is de focus steeds meer op airco’s komen te liggen. Inmiddels plaatsen en onderhouden we airconditioningssystemen in heel Nederland. Voor bedrijven, ziekenhuizen, scholen, overheden en particulieren. Maar ook voor bijvoorbeeld sportverenigingen.”

Snel geïnstalleerd en netjes gemonteerd

De kracht zit ‘m in de snelheid. We plaatsen airco’s binnen één tot twee dagen. Naast airco’s en aircoservice bieden we:

  • Auto-airco’s
  • Elektronica
  • Complete domotica-installaties
  • Zonnepanelen, eventueel in combinatie met airco’s

We komen altijd bij je langs om de situatie te bekijken en ter plekke een offerte uit te brengen. We bespreken dan je wensen en eisen. Omdat wij zelf ook op de werkvloer staan weten we direct wat wel en niet kan. We leggen tot in de puntjes uit hoe we iets maken. Hoe installeren we een airco? Waarmee houden we rekening bij de montage? Hoe past de airco of andere installatie in de ruimte? We gaan zo snel en net mogelijk te werk. Zo schoon als we komen, zo schoon gaan we ook weer weg.

Waarom Queens Airco & Elektrotechniek?

al 35 jaar specialist in airco's

Grote voorraad en snelle levering

Eigen werkplaats en showroom

Altijd een maatwerk oplossing

Persoonlijk en transparant

Goede garantievoorwaarden

Aircoservice Nijmegen

Queens Airco & Elektrotechniek is gevestigd in Molenhoek bij Nijmegen. Voor meer informatie neem je contact op via mail: info@aircoservicequeens.nl of telefoon: +31 (0)24 696 34 55.