Zonnepanelen laten plaatsen

Zonnepanelen laten plaatsen

Zonnepanelen laten plaatsen? Op het dak van je huis, kantoor, bedrijfspand of fabriek? Of het nu een schuin of plat dak is, zonnepanelen passen op de meeste daken. Onder voorwaarde dat de zon natuurlijk volop de kans heeft om erop te schijnen. Queens Airco & Elektrotechniek levert en installeert zonnepanelen waarmee je zonne-energie vanaf het moment van plaatsing efficiënt gebruikt. Bijvoorbeeld om elektriciteit mee op te wekken of om de energie om te zetten in warmte. Wist je dat zonnepanelen ook prima aan te sluiten zijn op je aircosysteem?

Zonnepanelen, -collectoren en -boilers

Zonnepanelen zijn er in verschillende varianten. Met zonnecollectoren zet je zonlicht om in warmte. Wanneer je zonnecollectoren combineert met een zonneboiler kan ook water verwarmd worden. Fotovoltaïsche panelen zetten de energie van de zon om in elektriciteit. Met deze elektriciteit kan bijvoorbeeld een aircosysteem worden aangestuurd, maar ook sluiten we deze aan op domoticasystemen. De mogelijkheden om zonnepanelen in te zetten zijn eindeloos.

De voordelen van zonnepanelen:

Duurzame energie opwekken met behulp van de zon heeft veel voordelen. De voordelen van zonnepanelen op een rij:

  • De opgewekte energie is gratis.
  • Je kunt zonne-energie opwekken voor meerdere doeleinden: namelijk elektriciteit en het verwarmen van water.
  • Omdat zonne-energie een vorm van duurzame energie is, kom je mogelijk in aanmerking voor subsidie en een laag btw-tarief. Zonnepanelen laten plaatsen, hoeft dan ook niet veel te kosten.

”Kan ik zonnepanelen laten plaatsen?”

Veel mensen stellen ons de vraag: “Kan ik zonnepanelen laten plaatsen op mijn dak?” Wanneer wij je adviseren over het plaatsen van zonnepanelen gaan we eerst met je in gesprek. Welke energie wil je met de panelen opwekken? Wil je de zonnepanelen bijvoorbeeld aansluiten op je airconditioning? Waar wil je de zonnepanelen laten plaatsen? En hoe ziet het dak eruit waar ze op komen te liggen? We kijken of het past en technisch mogelijk is. Vervolgens leggen we je uit welke oplossing voor jouw situatie het beste is. Neem gerust contact op voor meer informatie.