Airconditioning

De airconditioners die wij leveren zijn altijd van een A-merk en kunnen zowel koelen als verwarmen, hierdoor kunt u in uw leefomgeving/werkomgeving altijd een perfect binnenklimaat genereren. De nieuwe generatie airconditioners zorgen voor veel comfort en zuiveren de lucht die u inademt.

Efficiente airconditioners met Inverter Techniek

Wij leveren alle soorten en maten airconditioners, om een energiezuinge airco-installatie te creëren werken wij hoofdzakelijk met inverter geregelde airconditioners.

De Hedendaagse airconditioners zijn energiezuinig door deze inverter techniek. Dit systeem heeft zijn naam te danken aan de Inverter compressor die op een traploze en snelle manier elke koel- of verwarmingsvermogen kan leveren tussen de 0 en 100%. Hierdoor wordt een airco zeer efficiënt gebruikt en bespaard het hierdoor veel op energie. Er wordt een comfortabel klimaat gecreëerd door een constante uitblaastemperatuur zonder tocht.

Inverter voor lagere verbruikskosten

Kort samengevat krijgt u meer comfort tegen lagere gebruikskosten. De energiebesparing is enorm in vergelijking met systemen zonder Inverter technologie.